0473 55 45 53

Wie zijn wij

Passie voor stacaravans, vakmanschap voor jouw comfort.

Welkom bij Nyck De Jonghe

Uw specialist in stacaravan en camping service. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren, onderhouden en repareren van sanitair, airconditioning en centrale verwarming in stacaravans. Met jarenlange ervaring als loodgieter en gecertificeerd Morco-specialist en propaangasinstallateur bieden wij onze klanten een kwaliteitsvolle service met de grootste aandacht voor veiligheid, zorgvuldige uitvoering en een persoonlijke aanpak.

Of u nu een Morco-geiser, airconditioning of sanitaire voorzieningen wilt laten installeren, wij werken altijd met de grootste nauwkeurigheid en expertise, van planning tot afwerking. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsvolle toestellen en onderdelen om tot een veilige installatie en een verzorgd afgewerkt resultaat te komen.

De installatie van toestellen op propaangas in een stacaravan is geen eenvoudige klus en vereist ervaring en de nodige certificaten. Bij Nyck De Jonghe bent u verzekerd van een veilige installatie en voldoen wij aan alle hedendaagse overheidsnormen en fabrieksvoorschriften door onze investeringen in de nieuwste technieken en bijscholingen.

Wij bieden onze klanten een uitstekende service, waarbij u kunt rekenen op onze expertise en persoonlijke aanpak. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

over nyck de jonghe specialist stacaravan
image werkwijze stacaravan

Werkwijze: Transparant en gestroomlijnd

Wij hanteren we een transparante en gestroomlijnde werkwijze, zodat u altijd weet wat u kunt verwachten en wat de kosten zullen zijn.
Als u geïnteresseerd bent in onze diensten, kunt u een offerte aanvragen via onze website. Hier kunt u uw gegevens en specifieke behoeften invoeren, zodat we u een op maat gemaakte offerte kunnen sturen.

Zodra u akkoord gaat met de offerte, plannen we een afspraak in om uw stacaravan of camping te inspecteren. Op basis van onze inspectie stellen we een gedetailleerd plan op voor de reparatie of installatie.

Vraag een offerte aan

Wil je weten wat wij voor jou kan betekenen op het gebied van stacaravan- en campingdiensten, sanitair, airconditioning of centrale verwarming renovaties? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Waarom wij

Kies voor betrouwbare expertise, persoonlijke aanpak en kwaliteit bij Nyck De Jonghe

Betrouwbare expertise

Met jarenlange ervaring en diepgaande kennis leveren wij hoogwaardige diensten voor stacaravans en campings.

Persoonlijke aanpak

Wij luisteren naar uw wensen en bieden maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw behoeften en budget.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Nyck is gecertificeerde en staat garant voor uitstekend vakmanschap, hij streeft altijd naar tevredenheid van de klanten.