0473 55 45 53

installatie van verwarming en sanitair stacaravan

Specialist in stacaravan en campings

Wij begrijpen dat het hebben van een goed functionerend airconditioningsysteem, verwarming en sanitair essentieel is voor uw comfort en welzijn in uw stacaravan. Daarom bieden wij een breed scala aan diensten aan om ervoor te zorgen dat uw systemen probleemloos functioneren en u het hele jaar door van een comfortabel verblijf kunt genieten.

  • All-in stacaravan renovaties
  • Klimatisatie en Airconditionering
  • Propaangasinstallatie
  • Sanitair & verwarming
  • Badkamers
  • Morco-specialist

Wat we doen

Airco, verwarming en sanitair in stacaravans

All-in service

Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van volledige oplossingen voor al uw stacaravan behoeften, inclusief propaangas aansluitingen, verwarming, airco, sanitair en keuken- en badkamerrenovaties. Of het nu gaat om installatie, onderhoud of reparatie, wij zorgen ervoor dat uw stacaravan altijd comfortabel en veilig is.

Morco-specialist

Als Morco-specialist zijn wij gespecialiseerd in de installatie, onderhoud en reparatie van verwarmingstoestellen en warmwaterboilers van Morco. Met onze expertise zorgen we ervoor dat uw Morco-apparatuur efficiënt en veilig werkt, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw stacaravan.

Propaangasinstallatie & service

Wij zijn erkend en gecertificeerd en bieden een complete service van installatie tot onderhoud en reparatie. Zo kunt u altijd zorgeloos genieten van uw stacaravan.

Klimatisatie

Wij zorgen voor een comfortabel binnenklimaat in uw stacaravan met onze klimatisatieservice. Of het nu gaat om airconditioning of warmtepompen, wij bieden installatie, onderhoud en reparatie om te zorgen dat uw stacaravan altijd de perfecte temperatuur heeft.

Sanitair

Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten, waaronder het installeren, renoveren en repareren van toiletten, lavabo's, douches, kranen en nog veel meer. Of het nu gaat om kleine reparaties of een volledige renovatie, wij zorgen ervoor dat uw sanitair perfect werkt en er prachtig uitziet.

Badkamer

Bent u toe aan een nieuwe badkamer in uw stacaravan? Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van badkamers in stacaravans. Van het vervangen van kasten en opbergsystemen tot het installeren van nieuwe sanitaire voorzieningen, wij zorgen ervoor dat uw badkamer weer als nieuw is.

Vraag vandaag nog uw offerte aan en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het creëren van een comfortabele en veilige omgeving in uw stacaravan.

Nyck De jonghe specialist in stacaravan

Wie zijn wij

Nyck De Jonghe, een ervaren loodgieter en Morco-specialist. Nyck heeft een passie voor het bieden van uitstekende service en is gecertificeerd als propaangasinstallateur. U kunt erop vertrouwen dat uw stacaravan of camping in goede handen is bij Nyck.

Wij zijn gevestigd in Middelkerke en hebben jarenlange ervaring als loodgieter en Morco-specialist.

wie we zijn

Producten

Morco- Producten

Ben je als loodgieter, elektricien of vakman op zoek naar specifieke onderdelen van het merk Morco?

Morco producten voor caravans

Morco onderdelen

Ben je als loodgieter, elektricien of vakman op zoek naar specifieke onderdelen van het merk Morco?

Morco producten contacteer ons

Contacteer ons

Contacteer ons voor morco onderdelen te bestellen. Naast verwarmingsketels en sanitair, bieden wij een ruim assortiment aan diverse onderdelen en koppelstukken aan.
Neem contact met ons op en ontdek ons uitgebreid aanbod!

Contacteer ons voor informatie